Antal produkter:   0
 Logga in  / Skapa konto  / 
 • Sweden
 • Valutor:

  Frakt & Retur

  Avkastning och ersättningspolicy

  Avkastning

  I vår butik till din fulla belåtenhet är vår högsta prioritet, långsiktiga affärer mellan oss, erbjuder vi avkastningen och utbyte instruktion. Innan du vill returnera varorna, vänligen kontakta oss via e-post för att diskutera det första problemet du stöter på. Merparten av tiden, kan vi ge tekniskt stöd för att lösa problemet, behöver du inte skicka något tillbaka.

  Ersätt

  I 30 dagar (från dagen för mottagande av varorna), om du tycker att ditt val inte uppfyller dina färger eller mått av produkten, det kan returneras och bytas ut på följande villkor. Du måste returnera produkten till oss i originalförpackningen (du kommer att betala fraktkostnader). Produkten ska inte användas (utom tryout). När vi får de intakta produkter som sänds tillbaka, kommer vi att ersätta den med en ny, och skicka tillbaka dem till dig. Fraktkostnader för utbyte av produkten, skickar vi dig bör också ha att betala dig. Skicka projektet för utbyte, vänligen överföra kostnaden för frakt utbytesprojektet supplymentary återvändo från vår första. När betalningen är slutförd kommer vi att ersätta de objekt du skickar.

  Återbetalning

  Vi är glada att dra tillbaka eller utbyta alla varor i originalförpackning inom 30 dagar efter inköpskvitto (från och med dagen för mottagandet av produkten, observera att vår butik är inte ansvariga för återgång sändnings kostar.), Om produkten visar sig ha kvalitetsproblem (icke-human faktorer eller ej beständigt yttre skada), kan den returneras och bytas ut. Du måste returnera produkten till oss i sin originalförpackning. När vi får de intakta produkter som sänds tillbaka, kommer vi att ersätta den med en ny, och sedan skickas tillbaka till dig. Vi kommer att betala frakten, skickar vi dig en ersättningsprodukt. (Obs! Detta är vår kvalitetskontroll yrkesverksamma, för att göra en slutlig dom om kvalitetsproblem orsakas av personliga faktorer och stabil yttre skada som orsakats av underlåtenhet att fullgöra de produkter du köper kommer inte repareras, ersättas eller returneras gratis, Om det är kvalitetsproblem orsakade av mänskliga faktorer eller undvikas inte uppkommer.)

  Avkastning och partiell återbetalning

  Vår webbplats kan inte ge en full återbetalning, icke-kvalitetsproblem, såsom:

  "Produkten ser inte ut som bilden."

  "Den här produkten är inte vad jag föreställa mig."

  "Jag är inte nöjd med denna produkt."

  I 7 dagar (från datum produkter mottagna), om du uppmanas att återvända, eftersom objekten köpte dessa skäl, måste du skicka tillbaka varan till oss i originalförpackningen (du kommer att betala fraktkostnader). När vi får de produkter som skickas tillbaka intakt, förutom transportkostnader, kommer vi att debitera en 15% utsättning avgift baserad på den totala mängden av din beställning och ge dig en partiell återbetalning.