Antal produkter:   0
 Logga in  / Skapa konto  / 
 • Sweden
 • Valutor:

  Sekretesspolicy

  Sekretesspolicy

  Vi har åtagit oss att respektera rätten till integritet hos besökare. Följande policy beskriver hur vi samlar in, skyddar och användning av våra besökare får information.

  Vilken information samlas in?

  A: När du registrerar dig på vår sida, så vi kommer att samla in följande information: ditt namn, e-postadress, postadress och telefonnummer.

  B. När du gör en beställning på vår webbplats, kommer vi att samla in sådana uppgifter, och följande information: kredit / betalkortsinformation.

  Hur skyddar vi turistinformation?

  Vi har tagit en rad säkerhetsåtgärder för att upprätthålla säkerheten för din personliga information. Din personliga information lagras bakom ett säkert nätverk, bara som har särskilda rättigheter för dessa system, och skall hållas konfidentiella personal begränsat antal tillgång till information. När du gör en beställning eller få tillgång till personuppgifter, erbjuder vi användning av en säker server. Då all känslig / kreditinformation du lämnar kommer att blockeras kommer att avslöjas.

  Hur använder vi dina uppgifter?

  Vi försäkrar er att vi kan använda för att samla in information när du registrerar dig, köpa produkter, deltar i en tävling eller kampanj, besvarar enkäten eller marknadskommunikationen, surfa på webben eller använda några andra platser i följande områden:

  A: För att anpassa din hemsida upplevelse, och låt utbud innehåll och produkt vi kan erbjuda, den typ du är mest intresserad.

  B. För att vi ska kunna bättre svara på kundtjänst förfrågningar till din tjänst.

  C. Om du snabbt vill bearbeta dina transaktioner.

  D. För att hantera tävlingar, kampanjer, undersökningar eller andra webbplatsfunktioner.

  Vi använder cookies för att:

  * Tänk på att produkterna i din varukorg

  * Känna igen dig när du återvänder till vår webbplats

  * Förvara ditt användarnamn eller logga in e-post (men inte ditt lösenord) att göra det lättare att logga in

  * Bekräfta inloggnings

  * Gör att du kan använda Express Checkout

  * Analysera besökarnas beteende Obs: Om du inte vill acceptera cookies kan du via din webbläsare för att justera inställningarna för att stoppa dem. Men om du stoppa dem, du kommer inte att kunna använda alla funktioner på vår webbplats, inklusive konfigurationsfilen föreningen att skapa en användaranpassningsfunktioner.

  Vi välkomnar dina frågor, kommentarer och frågor om privatlivet. Snälla, ge oss all feedback om sekretess, eller andra problem. Detta online integritetspolicy gäller endast på vår webbplats, snarare än information som samlats in off-line för att samla in information. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår integritetspolicy.